Cadeaubon

Een schilderij is iets heel persoonlijks. En je verwacht het meestal niet als geschenk. Is dat niet de essentie van elk cadeau? Je krijgt het, het verrast je, en het is persoonlijk. Schilderij schenken? Contacteer BAMU  voor meer informatie.

Een schilderij als geschenk

Je geeft graag iets persoonlijks, maar smaken verschillen. Misschien houdt je vriend of vriendin wél van bloemen, maar niét van de Zonnebloemen van Van Gogh. Hoe moet het schilderij dat je wil schenken eruit zien? Moeilijk.

De cadeaubon die toch persoonlijk is

Wellicht is een cadeaubon de oplossing: zo combineer je het persoonlijke van een schilderij met de keuzevrijheid van een bon.

Onze bonnen zijn een jaar geldig, jij bepaalt het bedrag, en de gelukkige ontvanger beslist welk kunstwerk hij graag krijgt: een schilderij op doek (LINK NAAR /Schilderijen op doek), een portret (LINK NAAR /portretten), of een muurschildering (LINK NAAR /Muurschilderingen)

Bel BAMU voor informatie (LINK NAAR /Contact) over de mogelijkheden, of vul het bestelformulier in. Na betaling wordt de bon onmiddellijk bij je thuis bezorgd.

Prijsvoordeel

Een schilderij dat je rechtstreeks bij de kunstenaar bestelt is goedkoper dan een werk dat je in een galerij aanschaft. Je betaalt enkel de werkuren en het materiaal. Wil je geen, een eenvoudig, of juist een kostbaar kader? Het staat je vrij te kiezen.

Heb je liever een muurschildering of een plafondschildering (LINK NAAR /Muurschilderingen)? BAMU creëert ze in alle stijlen. Je kan ze wel iets moeilijker weggeven dan een doek – altijd een origineel cadeau (LINK NAAR /Schilderij als geschenk).

Inspiratie of offerte nodig? Contacteer BAMU