Portretten

Een geschilderd zelfportret, een portret van je geliefde, van je kind, van iemand die je bewondert… Het zijn herinneringen, of verwachtingen. Ze werpen een blik op de geschiedenis, of kijken vooruit.

Schilderijen op bestelling

Elk schilderij op bestelling is maatwerk. Compositie, stijl en kleur bepaal je zelf. Uiteraard bekijkt BAMU wat past bij jouw interieur. Misschien is de Nachtwacht wat groot voor een appartement of heb je graag een individueel portret (LINK NAAR /portretten). Origineel werk of interpretatie van een bestaand werk? Jij beslist.

Of uit de webshop…

BAMU leeft op passie, maar heeft geen principiële bezwaren tegen brood op de plank. De werken die niet op bestelling zijn gemaakt, kunt u in de webshop (LINK NAAR/webshop) tegen een voordelige prijs bestellen.

Modern of klassiek: elk portret is enig

Wil je iemand een persoonlijk cadeau geven (LINK NAAR /Schilderij als geschenk), dan is een portret een enig idee. Het zegt iets over wie erop staat, maar ook iets over jullie relatie. Welk portret je ook wilt, BAMU schildert het naar wens, op basis van een foto.

De persoonlijke toets in elke ruimte

Een portret geeft karakter aan elke ruimte. BAMU is een eigenzinnig kunstenaar, die tegelijk rekening houdt met jouw persoonlijke voorkeuren.

  • geschilderd, getekend of gestencild
  • stijl, afmetingen en kleurgebruik naar keuze
  • jezelf, een huisdier of een held
  • met of zonder kader
  • op doek (LINK NAAR /schilderijen op doek) of op de muur (LINK NAAR /Muurschilderingen)

Heb jij een zoon die Messi wil worden? BAMU schildert hem in de kleuren van Camp Nou. Bespreek je wensen, contacteer BAMU (LINK NAAR /Contact) voor meer informatie. Ook als je zoon een dochter is.