Schilderijen op canvas

Een quiz: Rubens of Rothko? Landschap of stilleven? Retro of hedendaags? Met een schilderij kan je veel kanten uit. Met olieverf of acrylverf op eender welke canvas wekt BAMU elk onderwerp tot leven, op basis van een idee, een afbeelding of een beschrijving.

schilderij-1

Schilderijen op bestelling

Elk schilderij op bestelling is maatwerk. Compositie, stijl en kleur bepaal je zelf. Uiteraard bekijkt BAMU wat past bij jouw interieur. Misschien is de Nachtwacht wat groot voor een appartement of heb je graag een individueel portret. Origineel werk of interpretatie van een bestaand werk? Jij beslist.

Of uit de webshop…

BAMU leeft op passie, maar heeft geen principiële bezwaren tegen brood op de plank. De werken die niet op bestelling zijn gemaakt, kunt u in de webshop tegen een voordelige prijs bestellen.

Prijsvoordeel

Een schilderij dat je rechtstreeks bij de kunstenaar bestelt is goedkoper dan een werk dat je in een galerij aanschaft. Je betaalt enkel de werkuren en het materiaal. Wil je geen, een eenvoudig, of juist een kostbaar kader? Het staat je vrij te kiezen.

Heb je liever een muurschildering of een plafondschildering? BAMU creëert ze in alle stijlen. Je kan ze wel iets moeilijker weggeven dan een doek – altijd een origineel cadeau, maar dan kan je altijd een cadeaubon geven. .

Inspiratie of offerte nodig? Contacteer BAMU.

Praktisch

BAMU voert schilderijen vakkundig uit, met de beste materialen. Enkele eigenschappen:

  • in alle formaten mogelijk
  • Op alle mogelijke ondergronden
  • schilderijen zijn vochtbestendig
  • verschillende stijlen
  • abstract of figuratief
  • 3D doek mogelijk – 4 cm frame
  • kader mogelijk

<a href=’http://www.bamu.be/contact/’>Contacteer BAMU</a> en bespreek samen met de kunstenaar jouw keuze.