Muurschilderingen

BAMU brengt muurschilderingen aan op binnen- en buitenmuren in huizen, scholen en ondernemingen. Kunstzinnig, professioneel, op maat. Jij kiest een thema, een ontwerp, of een afbeelding. Wij voeren de opdracht vlekkeloos uit.

muurschilderij-2

Kinderkamers en woonkamers

Kinderkamers worden schatkamers met piraten of prinsessen, woonkamers krijgen extra uitstraling met een mooi geïntegreerd kunstwerk, buitenmuren brengt de Leonardo in BAMU naar boven. Voor je het weet droom je van paradijselijke stranden op je terras. Of van een blik Campbell’s soep. BAMU geeft jouw fantasie vorm.

Scholen

Schoolgebouwen hoeven niet dodelijk saai te zijn. BAMU helpt klassen, gangen, refters en speelpleinen op te vrolijken met muurschilderingen. Soms denken leraars of directies dat scholen een didactische functie hebben. Hey, ieder zijn mening. Maar een didactische muurschildering? Moet kunnen.

Bedrijven

Winkels, kantoren en horecazaken hebben het over sfeer. Ondernemingen hebben het over branding. BAMU heeft het over muurschilderingen voor bedrijven. Schilderijen die aansluiten bij jouw huisstijl. Die je zaak een gezicht geven. Soms zelfs letterlijk: met een portret (LINK NAAR /portretten). Maar een logo kan ook.

Scholen

De favoriete plaats van een plafondschilderij? Boven een tandartsstoel of een ziekenhuisbed, zou je denken. Dat is een vergissing. Ook in slaapkamers komen plafondschilderingen goed tot hun recht. En in de Sixtijnse kapel, natuurlijk.

Praktisch

BAMU voert de muurschilderingen vakkundig uit, met de beste materialen. Enkele eigenschappen:

  • toepasbaar op vrijwel elke ondergrond
  • schilderijen zijn vochtbestendig, buitenmuurschilderingen weerbestendig.
  • alle onderwerpen, alle formaten
  • verschillende stijlen
  • abstract of figuratief

Contacteer BAMU (LINK NAAR /Contact) en bespreek samen met de kunstenaar jouw keuze.