Werkwijze en prijzen

Elk schilderij is een kunstwerk. Tegelijk is schilderen een ambacht. Heb je daarover praktische vragen, of wil je een offerte, contacteer BAMU dan voor meer informatie.

portret-3

Maatwerk. Vakwerk

Dat geldt zeker voor muurschilderingen (LINK NAAR/Muurschilderingen), schilderijen op doek (LINK NAAR/Schilderijen op doek) en portretten (LINK NAAR/Portretten). Wat jij mooi vindt, vindt een ander niks. Daarom is elk kunstwerk maatwerk. Jij bepaalt het onderwerp, de afmetingen en de materialen. Alles eigenlijk. Behalve hoe BAMU werkt: professioneel.

Aanpak

Voor hij schildert, praat BAMU. En hij luistert. Uiteraard heeft hij zijn idee├źn, maar dat van jou is het uitgangspunt. Soms vertrekt BAMU van een foto of een schets. Maar dat is geen verplichting. Jij bepaalt de stijl, de kleuren en de afmetingen.

Correcte prijs

Betaal je graag voor een naam? Neem dan contact op met Luc Tuymans. BAMU is fan. Bij BAMU betaal je evenwel enkel voor de gewerkte uren en de gebruikte materialen. En er is uiteraard geen commissie voor een galerijhouder: dat slaat BAMU allemaal over.

Hoeveel een werk je precies moet kosten? Bel BAMU (LINK NAAR /Contact) en hij rekent het graag voor je uit.